Din tandklinik i Uppsala 

Läs om oss och hur vi arbetar för att bli din Tandklinik i Uppsala. Vårt mål är att vara den bästa tandläkarkliniken i stan. Därför har vi tänkt en hel del på vad som krävs för att bli Uppsalas bästa tandläkare. Att verkligen prata med och framförallt lyssna på våra patienter har hjälpt oss att bli en mycket bättre tandläkare i Uppsala. Med hjälp av er har vi hittat ett koncept som vi tror gör att vi sticker ut ur mängden. Men framför allt gör oss till bättre tandläkare. Följ med så berättar vi mer om oss och vad du kan förvänta dig som patient hos oss.

 

En tandklinik i Uppsala med erfarenhet

Vi är en privat tandklinik i Uppsala med många års erfarenhet inom tandvård. Alla som jobbar här har lång erfarenhet som vi blandar med ett stort engagemang. De metoder vi arbetar med är beprövade och vi vet att de fungerar. Vår kompetens sträcker sig över många olika områden. Från vanliga undersökningar till mer avancerade ingrepp.

Vår kompetens tillsammans med vår erfarenhet gör att du kan känna dig trygg hos oss. Å ena sidan är vår erfarenhet en av våra absolut bästa styrkor. Å andra sidan vet vi att vår bransch ständigt utvecklas. För att erbjuda våra patienter den absolut bästa vården är vi väl medvetna att vi aktivt måste delta i den här utvecklingen. Vår nyfikenhet och passion för tandvård hjälper oss att vara öppna för nya metoder och idéer. Det är därför vi som jobbar här vidareutbildas hela tiden. Följden blir att vi blandar vår erfarenhet med ständig utveckling. Allt för att göra ditt besök hos oss ännu bättre.

Tandvård av hög kvalité och lågt pris

Vi vill erbjuda tandvård av hög kvalité och lågt pris. Vi ser på tandvård som en investering. Med tanke på att alla bara har en uppsättning tänder som ska räcka livet ut är kvalité väldigt viktigt. Därför arbetar vi bara med betrodda, testade och de bästa materialen. Det betyder däremot inte att priset ska skena iväg. Samtidigt som vi strävar efter kvalité vill vi erbjuda ett bra pris. Så väljer du oss som din tandklinik i Uppsala vet du att du vår kvalité för pengarna. Något som lönar sig i det långa loppet.

Trygghet

tandläkare-uppsala

Trygghet är en hörnsten i vår verksamhet. Vi strävar alltid efter att du ska känna dig trygg hos oss. Väldigt många svenskar lider av tandläkarskräck. Betydligt fler kan tycka att det är lite obehagligt att gå till tandläkaren. Därför lägger vi väldigt stor vikt på att du ska känna dig trygg hos oss.  Det gör vi genom att hela tiden ha en dialog med dig. Alla våra tandläkare är närvarande och tillgängliga. För tillgänglighet är viktigt när det kommer till tillit. Förutom det kan du räkna med ett väldigt stort engagemang när du kommer till oss.

Dina tänder är i trygga händer

Kunskap, erfarenhet, kvalité och pris är bara toppen på isberget för vad som gör en klinik bra. Service och trygghet är minst lika viktiga för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Vi har lagt mycket fokus på att ge det bästa bemötandet som går. Kom ihåg, vi lyssnar på dig och du kan räkna med att dina tänder är i trygga händer!

Tandläkarutrustning

På vår klinik hittar du modern tandläkarutrustning. Vi har som sagt försökt att tänka på allt för att göra din upplevelse så bra som möjlig. Därför hittar du moderna maskiner, redskap och annan tandläkarutrustning på vår tandklinik. Det ihop med våra duktiga medarbetare sätter pricken över i när du besöker oss.

Varför du ska välja oss att bli din tandklinik i Uppsala

Vi blandar lång erfarenhet tillsammans med ständig utveckling för att kunna erbjuda dig den bästa tandvården. På vår tandklinik i Uppsala arbetar vi med de bästa materialen till ett bra pris så du får värde för pengarna. Samtidigt använder vi oss av toppmodern utrustning för att göra det så behagligt som möjligt för dig. Vi tror på en dialog och alla våra anställda lyssnar på dig. För vi vill vara närvarande och tillgängliga när du behöver hjälp.