Kontakta tandläkare Uppsala

Oavsett om du vill boka tid eller har några frågor så tveka inte utan kontakta tandläkare Uppsala idag. Du kan använda vårt kontaktformulär som du hittar här på sidan eller ringa till oss. Smidigast och snabbast är att du kontaktar oss på telefon. Du når oss på 018- 100 25 21. Vi kan hjälpa dig med:

  • Akut tandvård
  • Boka tandundersökning
  • Avboka tid
  • Övriga frågor

 

Vi har försökt att samla så mycket information som möjligt här på hemsidan.  Undrar du över något kan du klicka dig vidare till vanliga frågor. Där har vi listat de vanligaste frågorna med svar om vår klinik, behandlingar och annan nyttig information.

Akut tandvård

Kontakta-Tandlakare-Uppsala

Ring oss om du behöver akut tandvård. Har olyckan varit framme eller har du ont i tanden? Boka en akut tid hos oss så hjälper vi dig. Målet är att ta emot dig så snabbt vi bara kan. Smidigast och snabbast är det om du ringer oss på 018- 100 25 21. Berätta gärna vad som har hänt över telefon så kan vi bättre hjälpa dig med en gång.

Boka tandundersökning

Vill du boka en tandundersökning kan du ringa oss eller kontakta oss online. Du väljer själv hur du vill göra för att boka en tid. Ringer du bekräftar vi din tid med en gång. Väljer du istället att använda vårt kontaktformulär återkommer vi med en bekräftelse.

Avboka tid

Om du fått förhinder och vill avboka en tid gör du det lättast via telefon. Det händer alla att man inte kan komma iväg eller att något oförutsett händer. Du kan smidigt avboka din tid hos oss. Ring in och avoka din tid så kan vi även hjälpa dig boka en ny tandläkartid om så önskas.

Övriga frågor

Övriga frågor och funderingar kan du läsa mer om här på sidan eller kontakta oss. Vi svarar på alla dina frågor. Ring eller kontakta oss via formuläret här på sidan så hjälper vi dig så snabbt vi bara kan.

 

Öppettider

Måndag – Torsdag 08-18

Fredag 08-16.30

 

Adress

Kontakta Oss
Kontakta din tandläkare i Uppsala via vårt kontaktformulär.Du kan boka tid eller ställa andra frågor via det här formuläret.

Tveka inte att kontakta tandläkare Uppsala. Vi ser fram emot att höra från dig!