Akut tandvård Uppsala

Är du i behov av akut tandvård Uppsala? Ring oss på 018 och boka en tid hos en av våra duktiga tandläkare.

Har du tandvärk, slagit ut en tand, skadat en tand eller behöver någon annan form av akut tandvård? Ring oss så hjälper vi dig. När du ringer är det bra om du först förklarar vad som har hänt. Vi tar emot dig så snart vi bara kan. Ingen vill gå runt och lida på grund av sin tandvärk. Ingen vill heller gå runt med en skadad tand för den delen. Vi vet hur viktigt det är att få hjälp snabbt. Därför kommer vi göra allt för att ge dig så snabb hjälp som möjligt.

När ska jag uppsöka akut tandvård?

Alltför många människor uppsöker akut tandvård alldeles för sent. Konsekvenserna blir att du går runt och har ont i onödan. Här nedan hittar du en lista på de vanligaste anledningarna till att akut tandvård. Är du osäker ring till oss och fråga om du behöver träffa en akut tandläkare Uppsala.

Akut tandvård Uppsala

  • Kraftig tandvärk
  • Skadat tand eller tänder i en olycka
  • Utslagen tand
  • Problem med visdomstand
  • Om en fyllning eller plomb lossnat
  • Ifall din en bro eller krona lossnat 
  • Ilningar som orsakar extrem smärta

Ovan är de vanligaste orsaken till att söka akuttandvård. Vi tar risken att låta tjatiga nu. Än en gång påpekar vi att ifall du är osäker om du behöver akut tandvård Uppsala så ring oss!

Alla är välkomna att träffa våra akut tandläkare i Uppsala

Oavsett om du är patient hos oss eller inte är alla välkomna att träffa våra akut tandläkare i Uppsala.  Allt sker givetvis utan förpliktelser. Så du väljer själv om du bara vill få akut hjälp en gång eller om du vill att vi ska vara din tandläkare i Uppsala. Vi tar emot både barn och vuxna både när det kommer till våra akuttider men även som patienter.

Akut tandvård i Uppsala för barn

Barn har ofta massa med energi och spring i benen. Det händer därför ofta att de kan skada sig och skada sig i tänderna och munnen. Mjölktänderna kan slås ut, gå sönder eller tryckas upp i tandköttet om olyckan är framme. Det viktigaste är att inte få panik utan att ringa till oss.

Ingen vill ha ont i tanden. Därför försöker vi alltid att ta emot dig så snabbt vi bara kan. Vårt mål är att du så snabbt som möjligt ska få hjälp med dina tänder. Speciellt om när det kommer till akut tandvärk eller annan akut tandvård.